Kuvateksti

Muiden silmin

Tutustuin Pirjoon 1970-luvulla Urjalan yhteiskoulussa. Hän oli hyväoppinen, - tapainen ja kiltti koululainen. Kykynsä hän näytti suorittaen yo-tutkinnon upeasti ja valmistuen omaan rakennusalan ammattiinsa.

Pirjo on kyennyt panemaan asiat tärkeysjärjestykseen. Vaikka hän on nuoresta pitäen ollut kiinnostunut politiikasta, on hän satsannut voimavaransa ja aikansa ammattityöhön, perheeseen ja lapsiin.

Naisena miesvaltaisessa työyhteisössä on tarvinnut olla kykenevä, että on siellä yli 20 vuotta menestynyt. Sieltä on peräisin yksi hänen parhaista ominaisuuksistaan - neuvottelutaito ja siihen liittyen sujuva ja tarkka kirjallinen ja suullinen asioiden hoitaminen.

Vaikka Pirjo on työskennellyt teknisellä alalla, hänellä on ns. hyvä kielipää.

Moraaliltaan Pirjo on "vanhanaikainen". Koti, uskonto ja isänmaa ovat hänelle käsitteitä, arvoja, ei tyhjiä sanoja. Pirjon perhe on raitis, eikä häntä koskaan voi tavata humalaisena julkisuudessa.

Pirjo on ollut miniäni yli 20 vuotta. Riitaa ei ole syntynyt. Hänellä on korkea sietokynnys.

Luotan hänen kykyynsä paneutua asioihin, ja suomalaisellä sisulla ja älyllä suoriutua vaikeistakin tehtävistä kunnialla ja oikeudenmukaisesti.

Maija-Liisa Virtanen, talousopettaja, anoppiPirjon levollinen, rauhallinen olemus herättää luottamusta, samoin hänen systemaattisen utelias lähestymistapansa vaikeisiinkin asioihin.

VesaPirjo on erittäin etevä ja asiantunteva ammattilainen. Hän vaatii itseltään paljon ja toteuttaa sen mihin ryhtyy. Odottaa tietenkin partnereilta samaa.

Pirjo on analyyttisesti ajatteleva, mutta ratkaisuissaan painottaa selkeästi realistisia ja oikeudenmukaisia tavoitteita. Hän on hyvä kuuntelija. Erinomainen neuvottelutaito on varhain opittua. Sitä tehostavat hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisu. Näitä avuja tarvitaan haastavassa tehtävässä EU-parlamentissa.

Pirjo on hyvä seuraihminen ja omaa loistavan tilannekoomikon kyvyt. Parhaat vitsit olen kuullut Pirjolta.

Seppo JokinenLuunkova Suomen etujen ajaja
Syvien vesien samurai.

Jarno S."Zemppi-Virtanen"
Tiukka, älykäs, taitava neuvottelija
Asiantunteva, ammattitaitoinen
Vaatii itseltään ja muilta - paljon
Huumorintajuinen
Luotettava, hyvä kuuntelija. Auttaa selviytymään. Kannustava esimies.
Sitkeä
Realisti
Analyyttinen
Oikeudenmukainen
Seurallinen
Vastuunkantaja
Tunneälyä
Taiteellinen
Taitava käsistään

Työkaverit vuosien varreltaIhmiselläkin on siivet käyttöä varten.

Mitä jos puiden oksat olisivat täynnä pulleita aikuisia lintuja, jotka eivät uskalla lentoon?

Onnea matkaan Pirjo!

Erja ja SeppoMoro

Yhden äänen voin varmuudella luvata. On erinomaista, jos saamme europarlamenttiin yhden suomalaisen rakentajan, joka ymmärtää tätä meidän markkinaa - joka ei ole helppo. Tietysti on erityisen mukavaa, jos itse sattuu tuntemaan henkilökohtaisesti yhden ihan oikean parlamentaarikon.

Onnea matkalle Lauri Otokosken runon säkein:
Jos itsensä voittaa,
minä häviää.
Voittajana sinusta tulee meidän oma

Ilkka AOlet VAKUUTTAVA, ASIANTUNTEVA, TOISISTA KIINNOSTUNUT ja SYMPAATTINEN IHMINEN. Kaikki ovat ominaisuuksia, jotka vievät Sinua eteenpäin haasteellisessa tehtävässäsi! Toivotan Sinulle ONNEA!

TaruTunnetko monta ihmistä, joilla on miehen CV, mutta äidin sydän?

Tunnetko monta ihmistä, joilla on ankarien vaatimusten täyttävä pätevyys ja taito tehdä hyvää?

Minä tunnen
Yhden.
Pirjon.

Katja Vesander